21.8 C
Bistrița
duminică, mai 19, 2024

Doi tineri din Petriș au furat accesorii și echipamente pentru cai

Riscă să ajungă după gratii, pentru furturi făcute în perioada sărbătorilor de iarnă. Doi tineri din Petriș au furat accesorii și echipamente pentru cai.

În perioada sărbătorilor de iarnă, doi tineri din Petriș s-au ocupat de lucruri…necreștinești. Mai exact, au furat mai multe accesorii și echipamente pentru cai.

Polițiștii i-au identificat, într-un final, iar acum s-au ales cu dosare penale pentru furt calificat.

La data de 6 aprilie a.c., în urma investigațiilor efectuate într-un dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii de furt calificat, polițiștii Postului de Poliție Comunală Cetate au identificat doi tineri, de 19 și 20 de ani, ambii din Petriș, bănuiți de comiterea faptei.

Astfel, polițiștii au stabilit faptul că, în perioada 24 decembrie 2022-1 ianuarie 2023, cei doi ar fi sustras mai multe accesorii și echipamente folosite pentru cai. Prejudiciul, estimat la aproximativ 1.700 de lei a fost recuperat integral. Obiectele sustrase au fost restituite păgubitului, un bărbat din localitatea Petriș.

Cercetările în acest caz sunt continuate de polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat” au transmis reprezentanții IPJ BN.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...

Se fac angajări la Stewo Plastic Năsăud, Fan Courier, Hotel Coroana și Crama Veche

Stewo Plastic Năsăud are nevoie de un asistent producție, Fan Courier caută curieri serioși în Bistrița! Crama Veche angajează administrator, barman, ospătar și ajutor bucătar. Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud.

Când este cel mai bine să îți programezi vizita la service? Oricând. De oriunde. La orice oră

Materom Automotive îți oferă posibilitatea programării online a mașinii tale Mercedes-Benz, ca vizitator sau prin logare în contul tău Mercedes Me.