22.1 C
Bistrița
joi, mai 2, 2024

Adolescent de 16 ani din Ilva Mare, strivit de un copac, într-o pădure din Germania

Un adolescent de 16 ani din Ilva Mare a murit la început de weekend, strivit de un copac pe care-l doborâse, într-o pădure din Germania. Se pare că adolescentul muncea la pădure.

Potrivit insuedthueringen.de, adolescentul de 16 ani muncea la pădure, în Germania, într-o zonă abruptă, lângă localitatea Huttensteinach.

Adolescentul a încercat să doboare un copac, însă acesta a căzut peste el, lovindu-l puternic în zona capului. Echipajul medical ajuns la fața locului l-a găsit fără suflare. Deși alerta s-a dat la ora 18:00, din cauza terenului accidentat, abia spre miezul nopții s-a finalizat operațiunea care a implicat în jur de 30 de persoane.

Conform mesager24.ro, adolescetul este din Ilva Mare și a ajuns în Germania la muncă, cu ajutorul unchiului său. Acesta mai are un frate de 21 de ani.

Foto: insuedthueringen.de

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: