9.5 C
Bistrița
duminică, mai 19, 2024

Topul Național al Firmelor: „Vom face din România un hub regional pentru inovare și digitalizare”

160 de lideri români în business au fost premiați în Gala „Topul Național al Firmelor”, organizată de Camera de Comerț și Industrie a României. La ceremonie a participat și Bogdan Ivan, ministrul Digitalizării.

Am fost onorat să ma pot adresa celor 160 de lideri români în business, premiați în Gala „Topul Național al Firmelor”

Îi mulțumesc domnului președinte Mihai Daraban pentru invitația de a lua cuvântul. Îl felicit pentru această inițiativă de tradiție, care recompensează performanța companiilor din România. Am spus și în conferință că îmi doresc să fim parteneri în transformarea țării noastre într-un hub regional de tehnologie și dezvoltare economică!

Prin fonduri europene, sprijinim 5000 de companii cu granturi de 500 de milioane de euro pentru adoptarea tehnologiilor digitale. De asemenea, 7500 de întreprinderi cu activitate în cercetare-dezvoltare și inovare au la dispoziție fonduri de peste 3 miliarde de lei, prin Planul Național de Cercetare, Dezvoltare și Inovare pe care l-am adoptat săptămâna trecută în Guvern.

Împreună, într-un parteneriat corect, sectorul public și mediul privat vom face din România un hub regional pentru inovare și digitalizare”, a transmis ministrul Bogdan Ivan. 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...

Se fac angajări la Stewo Plastic Năsăud, Fan Courier, Hotel Coroana și Crama Veche

Stewo Plastic Năsăud are nevoie de un asistent producție, Fan Courier caută curieri serioși în Bistrița! Crama Veche angajează administrator, barman, ospătar și ajutor bucătar. Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud.

Când este cel mai bine să îți programezi vizita la service? Oricând. De oriunde. La orice oră

Materom Automotive îți oferă posibilitatea programării online a mașinii tale Mercedes-Benz, ca vizitator sau prin logare în contul tău Mercedes Me.