9.4 C
Bistrița
miercuri, mai 15, 2024

Mircea Bravo, implicat într-un accident în Bihor. A intrat cu mașina într-un stâlp

Vloggerul Mircea Bravo a fost implicat astăzi într-un accident rutier produs în județul Bihor. Acesta a intrat cu mașina într-un stâlp de electricitate. În urma impactului, soția sa, care se afla în autoturism, a suferit un atac de panică și a fost transportată la spital, potrivit dcnews.ro.

Mircea Bravo (pe numele său real Mircea Popa), originar din Beclean, a fost implicat în această dimineață într-un accident rutier, petrecut în localitatea Roşia, judeţul Bihor.

În mașină se afla și soția lui, care a suferit un atac de panică și a fost transportată la spital pentru mai multe investigații, potrivit dcnews.ro.

Din primele investigații efectuate de către polițiștii rutieri din Beiuş, s-a constatat că, în evenimentul rutier a fost implicat un singur autoturism, al cărui conducător, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, ar fi pierdut controlul asupra direcției, ar fi pătruns pe sensul opus de circulație și ar fi lovit un stâlp de susținere a rețelei electrice”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor, comisar-șef Alina Fărcuța, citat de bihon.ro.

Mircea Bravo a fost testat cu aparatele etilotest și drugtest, rezultatele fiind negative.

Vloggerul și-a anunțat urmăritorii, pe pagina de Facebook, că a fost un accident ușor și toată lumea este bine:

Sursă foto bihon.ro

 

 

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Stewo Plastic Năsăud, Fan Courier, Hotel Coroana și Crama Veche

Stewo Plastic Năsăud are nevoie de un asistent producție, Fan Courier caută curieri serioși în Bistrița! Crama Veche angajează administrator, barman, ospătar și ajutor bucătar. Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud.

Când este cel mai bine să îți programezi vizita la service? Oricând. De oriunde. La orice oră

Materom Automotive îți oferă posibilitatea programării online a mașinii tale Mercedes-Benz, ca vizitator sau prin logare în contul tău Mercedes Me.

Crama Veche caută Administrator întreținere clădiri, barman și ospătar. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Crama Veche caută administrator, barman, ospătar și ajutor bucătar. Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Noi locuri de muncă sunt disponibile la Tehnoprod Plast SRL Bistrita, Clinica Sanovil, Aquabis și RCB Electro.