17.3 C
Bistrița
marți, mai 21, 2024

Bărbatul care l-a agresat pe liderul AUR, Dragoș Hârjoabă, va fi cercetat sub control judiciar

Simpatizantul AUR reținut pentru 24 de ore după ce l-a agresat pe liderul partidului, Dragoș Hârjoabă, în ianuarie, va fi cercetat sub control judiciar, au stabilit astăzi judecătorii.

Ieri, un bărbat de 47 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, după ce l-a agresat în luna ianuarie pe liderul AUR, Dragoș Hârjoabă.

Incidentul s-a produs în luna ianuarie, la o manifestație care a avut loc în Suceava. Dragoș Hârjoabă a depus plângere penală și și-a scos certificat medico-legal. Se pare că legiștii au stabilit că are nevoie de 14-15 zile de îngrijiri medicale.

Întreaga poveste o puteți citi mai jos:

Incident în AUR, ajuns la poliție: Un bărbat care l-a agresat pe liderul organizației Bistrița-Năsăud, Dragoș Hârjoabă, a fost reținut

Agresorul a ajuns astăzi în fața judecătorilor. Aceștia au stabilit că acesta sa fie cercetat sub control judiciar pentru 60 de zile

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...