9.5 C
Bistrița
duminică, mai 19, 2024

Ionuț Simionca (PMP), la Expo Agraria: „Trebuie să găsim soluții de finanțare a agricultorilor!”

„Mă bucur să fiu prezent la a 24-a ediție a Expoziției Agraria, organizată în perioada 19-22 aprilie în comuna Jucu, județul Cluj. Am avut șansa să cunosc crescători de animale, fermieri, asociații de producători / crescători și firme din acest domeniu…”, a anunțat deputatul PMP Ionuț Simionca.

În comuna Jucu din județul Cluj se desfășoară în aceste zile Expoziția Agraria – un eveniment vizitat cu interes și de deputatul PMP de Bistrița-Năsăud, Ionuț Simionca. Acesta a relatat că a reușit să poarte discuții pe marginea problemelor din domeniu: „Unele dintre acestea au soluții de ordin legislativ pe care, fără îndoială, o să le promovez și o să le susțin în Comisia pentru agricultură din Camera Deputaților. În cadrul aceluiași eveniment, vineri mă voi întâlni cu asociațiile de producători expozanți din Bistrița-Năsăud.

Deputatul a salutat faptul că „tehnica modernă este prezentă și în România, trebuie doar să găsim soluții de susținere și finanțare a agricultorilor!”, a mai punctat deputatul.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...

Se fac angajări la Stewo Plastic Năsăud, Fan Courier, Hotel Coroana și Crama Veche

Stewo Plastic Năsăud are nevoie de un asistent producție, Fan Courier caută curieri serioși în Bistrița! Crama Veche angajează administrator, barman, ospătar și ajutor bucătar. Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud.

Când este cel mai bine să îți programezi vizita la service? Oricând. De oriunde. La orice oră

Materom Automotive îți oferă posibilitatea programării online a mașinii tale Mercedes-Benz, ca vizitator sau prin logare în contul tău Mercedes Me.