Să nu fiți triști că a venit toamna și serile pe Pietonal și-au pierdut din farmec! E momentul în care încep serile de poveste la Rollin Smoke, unde continuă povestea Brikada cu Alex și Moldo, barmanii care prepară și astăzi cocktailurile spectaculoase cu care v-au sedus de-a lungul anilor. Iar dacă nu știați, băieții care au scris istorie aici adoră să vă surprindă cu cocktailuri create pe loc, după băutura voastră preferată! Și uite așa se vor scrie noi povești frumoase de toamnă, la Rollin Smoke, unde povestea continuă…
Pe pietonalul Liviu Rebreanu la numărul 24, Rollin Smoke continuă povestea serilor lungi de toamnă și iarnă care au făcut istorie în fostul Brikada. Dacă vara asta v-au răsfățat pe terasă cu preparatele lor inedite din carne de vită și porc, gătite lent, la smoker, acum sunteți așteptați să descoperiți farmecul locației la interior.
Barul lung, unde aliniate și cuminți vă așteaptă toate băuturile voastre preferate, este locul perfect unde să depănați povești alături de prieteni în serile luni de toamnă și iarnă. Așadar, mâncare bună găsiți oricând aici, băutură pe alese și cocktailuri la comandă – la fel.
Dacă nu știați, cocktail bar-ul de la Rollin Smoke este unic în Transilvania, fiind un tip de bar spaniol – la care oamenii pot să stea, să servească masa sau să savureze băutura preferată.
Barul este atipic pentru spațiile HoReCa din Transilvania. Dar tocmai acest lucru îi oferă un plus de originalitate.
Aveți 16 locuri la bar și alte 26 la mesele din preajma barului – iar stilul industrial din interior se potrivește perfect cu atmosfera inedită.
Rollin Smoke are pentru voi cea mai variată gamă de gin și whisky din oraș. Așa că nu-i prea puteți surprinde nepregătiți, când e vorba de băuturi rare, pe care nu le găsești oriunde.
Cocktailurile sunt la mare căutare, în continuare. Cu atât mai mult cu cât sunt preparate tot de Alex Bota și Moldo – doi dintre maeștri cocktail-bar-ului din fostul Brikada, care de ani de zile vă așteaptă tot aici la povești, cu ceva bun de băut.
Dacă vă plac surprizele, în listă sunt câteva cocktail-uri rare, inedite, pregătite special pentru voi.
Disaronno Sour (un mix de lichior de mogdale, fresh de lămâie și sirop de zahăr ars), Whisky Sour, Minty passion sau Rosemary Pinaple Punch sunt doar câteva cocktailuri care au făcut deja senzație printre clienții restaurantului.
În plus, Bota și Moldo sunt pregătiți să răspundă oricărei provocări din partea clienților. Dacă le solicitați niște combinații inedite sau vreți să testați gusturi și arome speciale – nu trebuie decât să vă exprimați dorința și veți fi imediat serviți.
„Muzica este la fel de bună. Practic a rămas același stil de muzică, poate mai puțin rap”, ne asigură Alex Bota, tânărul de 24 de ani care – alături de Moldo se ocupă de cocktail-barul Rollin Smoke.
„Avem aproximativ 10 cocktailuri clasice, și alte 10 cocktailuri – originale, care poartă amprenta noastră personală. Adăugăm câte o aromă nouă, un twist, un strop de whisky. Acum două săptămâni, de pildă, am făcut trei cocktailuri special pentru seara aceea. Unul cu whisky ușor afumat. Celălalt era un twist cu rom pe Daiquiri cu sirop de scorțișoară. Pentru un alt cocktail am infuzat rom cu coajă de portocală. Am folosit un Vermut alb în loc de clasicul roșu, ca să iasă un Negroni mai diferit. Aceste trei cocktailuri au fost foarte apreciate. Probabil vor fi incluse în meniu definitiv”, ne-a mărturisit Alex Bota.
Rollin Smoke este spațiul perfect și pentru petreceri de dimensiuni restrânse (40-50 persoane) sau pentru degustări de vinuri. De altfel, aici au avut deja loc două asemenea evenimente foarte reușite, cu specialități de la Chateau Christi și Corcova.
Proprietarii Rollin Smoke au pus la punct inclusiv o vinotecă mică, cu 40 de sortimente de vin.
Preparatele realizate la smoker, afumătoarea cu aer cald, reprezintă un alt atu unic în Bistrița. Nicăieri în altă parte nu vă puteți bucura de steak de vită de calitate precum aici. Cei de la Rollin Smoke colaborează cu Turma, dar își comandă carne de vită și din Brazilia sau Argentina. Tocmai pentru că țin foarte mult la standardul de calitate ridicat pe care și l-au propus.
Ca să rămâneți la curent cu noutățile Rollin Smoke – este suficient să urmăriți pagina lor de Facebook sau Instagram.
Gașca faină de la Rollin Smoke vă asteaptă să-i cunoașteți și să le savurați preparatele în fiecare zi, de luni până vineri de la 08.30 până la miezul nopții.
Sâmbătă la Rollin Smoke este deschis între 10.00 – 00.00, iar guminică – între 12.00 – 00.00.