11.4 C
Bistrița
marți, aprilie 30, 2024

O bistrițeancă a rămas fără bunuri în valoare de 50.000 de Euro! I le-au luat polițiștii!

O bistrițeancă s-a văzut ieri fără bunuri! Femeia a rămas, în urma unei vizite a polițiștilor, cu o gaură de 50.000 de euro. I se aduc anumite acuze, iar polițiștii fac cercetări.

Polițiștii au descins ieri și alaltăieri la locuința unei bistrițence.

Femeia de 53 de ani, din Bistrița, s-a trezit în casă cu polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, și ai Serviciului Criminalistic.

Femeia în cauză, este cercetată pentru comiterea infracțiunilor de evaziune fiscală, spălarea banilor și punerea în circulație, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare. În cadrul percheziției, au fost identificate mai multe înscrisuri, acestea fiind ridicate în vederea confiscării”, anunță reprezentanții IPJ BN.

Totodată au fost indisponibilizate bunuri în valoare de aproximativ 50.000 de euro. E vorba de articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, parfumuri, produse cosmetice și diferite accesorii.

Polițiștii fac cercetări în continuare, pentru a stabili întreaga activitate infracțională.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: