18 C
Bistrița
miercuri, mai 1, 2024

FOTO/VIDEO: Biciclist lovit pe trecere de pietoni, pe Republicii!

Un biciclist a fost lovit în plin de o mașină de taxi. Acesta a fost accidentat în timp ce încerca să traverseze – pe bicicletă – o trecere de pietoni de pe Bulevardul Republicii.

Accidentul rutier a fost anunțat în urmă cu puțin timp. Acesta a avut loc în apropiere de Piața Mihai Eminescu, pe Bulevardul Republicii. Din primele informații se pare că un biciclist de 61 de ani a încercat să traverseze o trecere de pietoni de pe Republicii, pedalând pe bicicletă, când o mașină de taxi l-a lovit în plin.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă care i-a acordat biciclistului primul ajutor și l-a transportat la spital pentru a-l supune unui Computer Tomograf și unor analize suplimentare.

UPDATE

Eu treceam trecerea de pietoni. Când am ajuns pe partea cealaltă, domnul, care a fost accidentat, l-am văzut că trece pe trecere, deasupra pe bicicletă, în sens opus. Taximetristu a venit în viteză și l-a accidentat. Biciclistul cred că are undeva la 60 și ceva de ani”, a spus Florin, care a văzut întreaga scenă.

Adrian, un tânăr bistrițean de 29 de ani, luase mașina de taxi de la un prieten, ca să meargă undeva. Acesta nu lucra în regim de taxi, fiind luate de pe mașină aparaturile specifice.

Șoferul a explicat că nu l-a văzut din timp pe biciclist, acesta apărându-i, dintr-o dată, în față. Astfel, nu a mai putut evita impactul, mai ales că bărbatul era PE bicicletă.

Conform echipajului medical ajuns la locul accidentului, bărbatul de 61 de ani a suferit un traumatism cranian și alte traumatisme, era confuz, dar stabil. Acesta a fost transportat direct la CT pentru investigații.

Polițiștii l-au testat pe șofer cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Se efectuează cercetări în continuare.

[arve url=”https://youtu.be/9d1yVthTVx0″ /]

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: