10.8 C
Bistrița
vineri, mai 3, 2024

Băut bine, a plonjat cu mașina în râu!

Echipajele medicale, de descarcerare și ale poliției au plecat de urgență spre Bistrița – Bârgăului! O mașină a ajuns în râu. O persoană e încarcerată și inconștientă. UPDATE:

Un apel la 112 a anunțat un grav accident la Bistrița Bârgăului. O mașină a căzut în râul Blădireasa.

Din primele informații, au rezultat două victime. Una e încarcerată și inconștientă.

UPDATE:

Echipajele din cadrul ISU BN au ajuns la locul accidentului. Victima rămasă blocată în mașină a fost evacuată de către pompierii militari bârgăuani și predată echipajelor medicale. Este vorba despre un bărbat.

Celălalt pasager al mașinii, o femeie, a fost găsită în afara autoturismului și primeşte asistență medicală de la echipajele de intervenţie.

UPDATE 2

„Pe un drum comunal, din localitatea Bistrița Bârgăului, un bărbat de 69 de ani din localitate a pierdut controlul direcției de deplasare, a ieșit în afara părții carosabile, oprindu-se într-un râu. În urma accidentului, șoferul a fost rănit ușor. Acesta urmează a fi testat cu aparatul etilotest, fiind transportat la spital”, anunță reprezentanții IPJ BN.

Bărbatul a fost testat alcoolscopic, într-un final, rezultatul fiind peste 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: