18 C
Bistrița
miercuri, mai 1, 2024

FOTO – Incendiu violent la Bața! Două case au fost cuprinse de flăcări

Un incendiu violent a cuprins două case în localitatea Bața. Pompierii militari au reușit să împiedice propagarea la cea de-a treia clădire, însă pagubele sunt însemnate. Din fericire nimeni nu a fost rănit.

Flăcările au cuprins în prima fază o casă din localitatea Bața. Întrucât incendiul se manifesta violent, flăcările s-au extins la cea de-a doua casă și amenințau o a treia casă din vecinătate.

Pompierii militari ajunși la fața locului au reușit să împiedice propagarea la cea de-a treia clădire. Potrivit informațiilor oferite de ISU Bistrița, pompierii au reușit să izoleze incendiul.

Din primele informații rezultă că nimeni nu a fost rănit.

UPDATE:

„Incendiul a distrus prima casă, care avea un singur nivel, pe o suprafață de aproximativ 70 de metri pătrați, iar la cea de-a doua casă, care era în construcție și avea două etaje, i-a ars acoperișul pe o suprafață de aproximativ 100 de metri pătrați. Incendiul este localizat și se lucrează pentru stingerea și lichidarea acestuia”, a declarat Cristina Răcilă, purtător de cuvânt al ISU Bistrița.

UPDATE 2:

Se pare că accidentul a fost cauzat de o afumătoare.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: