12.7 C
Bistrița
marți, aprilie 30, 2024

FOTO/VIDEO: A venit iarna în Tihuța, cu accidente și blocaje

Deși se știa că va ninge în zonele de munte, nici autoritățile și nici șoferii nu și-au luat măsuri. Astfel, ieri, în Tihuța, TIR-urile au rămas blocate, iar unii au derapat, ieșind de pe carosabil. La această oră ninge la munte, dar nu este depusă zăpadă pe carosabil.

Traversarea Pasului Tihuța ieri a fost o adevărată provocare pentru șoferi.

Deși autoritățile se lăudau cu pregătirile pentru iarnă, iar meteorologii au anunțat zăpadă la munte, tot pe nepregătite i-a luat ninsoarea.

Astfel, ieri, în Tihuța, TIR-urile au rămas blocate. Circulația a fost paralizată temporar sau chiar blocată pentru o perioadă bună de timp.

Stratul de zăpadă depus pe carosabil a făcut astfel imposibilă continuarea drumului automobilelor care nu erau echipate corespunzător. Iar drumarii, așa cum spuneau șoferii ce au tranzitat zona, erau probabil ocupați cu altceva.

Unii șoferi, mai ghinioniști, au avut nevoie de cei de la tractări, după ce au derapat și au ajuns în șanțurile de pe marginea carosabilului.

Ninsoarea a continuat și pe timp de noapte, așa că traficul s-a desfășurat cu dificultate. Deși, la un moment dat, au ieșit pe carosabil și utilajele cu lame.

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpopandron.viorel%2Fvideos%2F2071826296201950%2F&show_text=0&width=846″ maxwidth=”300″ aspect_ratio=”1:1.8″ /]

La această oră, în Tihuța ninge și bate vântul, dar nu este zăpadă depusă pe carosabil.

 

FOTO & VIDEO cititori

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: