8.4 C
Bistrița
sâmbătă, septembrie 21, 2024

FOTO – Haos pe strada Crinilor, din cauza unei defecțiuni la o țeavă de gaz

Haos în această după-masă pe strada Crinilor, din cauza unei lucrări pentru remedierea unei probleme la o țeavă de gaz. Strada este blocată complet, traficul fiind deviat pe Cerbului.

Șoferii care au avut de tranzitat sau de ajuns pe strada Crinilor în această după-masă au avut parte de o supriză neplăcută: strada era închisă. Asta din cauza unei lucrări destul de ample la o țeavă de gaz cu probleme.

Dinspre Apollo spre Prefectură traficul este deviat pe strada Cerbului, iar cei care vor să intre pe Crinilor dinspre Prefectură nu pot deloc, fiind întorși din drum. Potrivit celor care desfășoară lucrări în zonă, strada va mai fi blocată în jur de o oră.

Blocarea străzii Crinilor în plină oră de vârf a dus la alte probleme. Pe Bulevardul Republicii sensul de mers spre Poliție se circulă bară la bară.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

GB Instaplan Bistrița face angajări! NOI locuri de muncă și la Polimed, Aquabis, MasterFoam

NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Polimed și GB Instaplan. Se caută operatori producție, gestionar, inginer automatist, sudori, lăcătuși, instalatori și electricieni. Lista completă - mai jos: 

SUPER OFERTĂ de toamnă: Škoda Octavia & Octavia Combi Selection 2.0 TDI DSG, 150 CP au acum un Avantaj client de 5050 Euro (TVA...

Profită acum de oferta specială Materom Automotive și achiziționează cel mai îndrăgit model Škoda: Škoda Octavia & Octavia Combi Selection 2.0 TDI DSG, 150 CP au acum un Avantaj client de 5050 Euro (TVA inclus)!