10 C
Bistrița
joi, mai 2, 2024

Proprietarul ATV-ului din accidentul mortal de la Feldru și-a salvat viața la fracțiune de secundă

Un accident mortal a avut loc, azi, în Feldru. Un bărbat de 52 de ani și-a pierdut viața. Proprietarul ATV-ului a reacționat la fracțiune de secundă și astfel a scăpat nevătămat. Victima a lăsat în urmă patru copii.

Astăzi e vinerea neagră, pentru familia Svinți din Feldru. Patru copii au rămas fără tată, după ce acesta a fost implicat într-un accident.

Costan a ieșit la o tură, cu un prieten tânăr, de 17 ani, proprietar al unui ATV.

Au ieșit pe Valea Târgului, dornici de adrenalină. La un moment dat, Costan i-a cerut tânărului să-l lase să conducă și el ATV-ul.

La un moment dat, au ajuns la o râpă, iar Costan, fiind neexperimentat, a pierdut controlul ATV-ului. Tânărul, văzând că autovehiculul urmează să se răstoarne, a reacționat rapid și a sărit de pe el.

A rămas doar Costan pe ATV iar accidentarea i-a fost fatală.

Bărbatul lucra la o fermă, iar în urma sa au rămas două fete și doi băieți. Doi dintre copiii săi sunt căsătoriți, iar cel mai mic are 16 ani.

FOTO- Arhivă

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: