21 C
Bistrița
joi, mai 2, 2024

Telecomenzi pentru orice televizor cu doar 30 de lei! Află UNDE, în Bistrița:

Nimic mai enervant decât să pierzi sau să se strice telecomanda televizorului! Din fericire, în Bistrița problema se poate rezolva rapid și ieftin! Află cine se ocupă și unde îi găsești pe specialiștii în telecomenzi din oraș:

Nu e telecomandă care să nu plece, mai devreme sau mai târziu, în raiul telecomenzilor, de obicei când ți-e lumea mai dragă! Și nimic mai enervant decât să te trezești cu o telecomandă care nu mai merge sau, mai grav, fără telecomandă, în fața televizorului. Dacă sunteți într-o astfel de situație, nu vă mai agitați, se rezolvă, rapid și ieftin.

La reprezentanța Focus Sat de pe strada Iosif Vulcan, din Bistrița, îi găsiți pe băieții care se pricep la telecomenzi și care rezolvă orice caz, în câteva minute. Tot ce trebuie să le spuneți este modelul televizorului, îl găsiți scris pe eticheta din spate a aparatului, iar băieții pricepuți rezolvă cazul până voi dați o geană peste rafturile din magazin, unde găsiți accesorii pentru tot felul de aparate, dar și chestii inedite, pe care poate le căutați, dar nu știați unde să le găsiți. Prețul oricărei telecomenzi, indiferent de model, este doar 30 de lei. 

Iar dacă cumva vi s-a stricat și calculatorul sau laptopul, să țineți minte că tot ei vă rezolvă. Tot repede și ieftin. 

Dacă aveți întrebări sau doriți să aflați mai multe informații la telefon 0748430605 o să vă răspundă cineva care are răspuns la orice întrebare.

Pe băieții care repară telecomenzi și calculatoare îi găsiți de luni până vineri, între orele 9:00-18:00, la reprezentanța Focus Sat, din Bistrița, str. Iosif Vulcan, nr. 1, sc. A, Parter. 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: