16.5 C
Bistrița
vineri, mai 3, 2024

Șoferii se plâng de starea unor artere de circulație din municipiu. DSP se laudă cu tone de sare și clorură de calciu, în depozit

Deși unele străzi din municipiu sunt curate, anumite artere sunt transformate în patinoar. DSP susține că sare și clorură de calciu există, în depozit. Au aruncat de cu bună dimineață în puncte cheie. În rest, nu s-ar face risipă.

Mai mulți șoferi s-au plâns de starea anumitor străzi din municipiu. În special zona Decebal, Andrei Mureșanu, Odobescu, dar și străduțe lăturalnice. La semafoare sau intersecții, mașinile patinează.

Reprezentanții Direcției de Servicii Publice susțin însă că sarea și clorura de calciu se aruncă în zone cheie și nu se face risipă.

Am intervenit de dimineață bună. La ora 05:00 am aruncat cu sare pe străzile în pantă, în intersecții, sensuri giratorii. Situația era sub control la acea oră și se putea circula foarte bine prin tot orașul”, a declarat Ioan Crețiu pentru Bistrițeanul.ro.

Mai mult, acesta a explicat că în depozit mai există 280 tone de sare și 108 tone de clorură de calciu. Plus că s-a mai dat o comandă de 580 de tone de sare, de la Ocna Dej.

„Nu aruncăm sarea numai degeaba. Nu facem risipă. Acționăm de dimineață, și abia apoi vedem dacă mai e nevoie. Nu aruncăm sarea doar să fie aruncată. Sarea e scumpă”, a mai explicat Crețiu.

Totuși, la insistențele reporterilor, angajații DSP au ajuns pe străzile Decebal și Andrei Mureșanu și au lăsat drumul curat în urma lor.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: