12.3 C
Bistrița
joi, mai 2, 2024

FOTO/VIDEO: Pericol la școala din Sigmir

Copiii școlii din Sigmir se află în pericol. Și nu doar ei, ci toți cei care intră prin crăpăturile gardului în curte. Iar apoi în clădirea nefuncțională sau la băile și vestiarul terenului de sport. Au căzut porțiuni din tavan, iar bucăți de pereți amenință să se desprindă în orice moment.

Delegatul sătesc din Sigmir a adus în fața primarului Crețu o problemă apărută la școala din Sigmir.

„Am și eu o problemă foarte mare. La noi, la școala veche a căzut tavanul. Copiii intră. (…) Nu știi ce se poate întâmpla acolo. Apoi, sunt probleme cu geamurile de la școală și geamurile de la băile de la terenul de fotbal. Sunt probleme cu vestiarele. Cu gardurile de la școală și de la teren, trebuie să vină să le sudeze”, a explicat Gavrilaș.

Deși clădirea veche a școlii e închisă, copiii au spart ușa de la beci și tot au reușit să intre în incinta ei.

Copiii intră în curtea școlii, prin gardul stricat. Și poarta ați văzut cum e. Și deși clădirea e închisă, au spart ușa aia de lemn care era acolo și au intrat înăuntru. E un adevărat pericol. Au căzut bucăți din tavan. Cad de pe pereți. Nu știu ce vor să facă cu clădirea asta. Dar e un pericol. Dar nu e în administrarea noastră. Nici ea, nici vestiarele, nici terenul de sport, pe care noi îl mai folosim, ocazional, pentru orele de educație fizică. Problema e că se pot întâmpla lucruri grave. Copiii nu știu la ce pericole se expun”, a explicat, pentru Bistrițeanul.ro, Iulia Ciornei, coordonatorul școlii din Sigmir.

În timpul iernii, din cauza zăpezii, chiar și la clădirea actuală a școlii au căzut bucăți de tencuială, dar situația ar fi fost remediată atunci de cei de la Primărie.

„Domnule Gavrilaș, o să vină săptămâna ce vine, domnul viceprimar și domnul Crețiu să vadă problemele la școală și cealaltă săptămână o să vin și eu să văd și să discut. Să vedem ce putem face”, a fost promisiunea primarului Ovidiu Crețu.

[arve url=”https://youtu.be/N0Pdh8TMPMk” /]

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: