10.4 C
Bistrița
joi, mai 2, 2024

Sute de credincioși, invitați la marș pe străzile din Bistrița, de Florii

Cu binecuvântarea și în prezența Înaltpreasfințitului Arhiepiscop și Mitropolit Andrei, la Bistrița va avea loc a cincea ediție a Procesiunii de Florii.

Marșul va avea loc în sâmbăta de Florii, 20 aprilie 2019 începând cu orele 17, și va începe la biserica cu hramul „Sfinții Trei Ierarhi” de pe strada A. Odobescu, unde Înaltpreasfințitul Andrei va binecuvânta ramurile de salcie care vor fi oferite credincioșilor.

Procesiunea religioasă de Florii se va desfășura pe următorul traseu: str. A.Odobescu, Bulevardul Republicii, Piața Petru Rareș, Piața Unirii – Protopopiatul Ortodox. La biserica de la „Coroana”,  se va oficia la orele 18 slujba Vecerniei, după care Grupul de Copii de la Programul After School „Sfântul Stelian” Bistrița și Ansamblul de muzică tradițională al Liceului de muzică „Tudor Jarda” vor susține un concert de pricesne.

Această manifestare duhovnicească ne aduce aminte de drumul pe care L-a parcurs Mântuitorul nostru Iisus Hristos din Betania la Ierusalim, înainte cu o săptămână de Pătimirile și Învierea Sa din morți – precizează organizatorii.

Înaltpreasfințitul Arhiepiscop și Mitropolit Andrei va fi însoțit de preoți, diaconi, călugări și mulțime mare de credincioși cu ramuri de salcie în mâini. Vă așteptăm cu mult drag la această manifestare religioasă!”, transmite preotul Emanuel Vidican.

Foto @ Arhivă – Procesiunea de Florii 2018

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: