12.3 C
Bistrița
luni, aprilie 29, 2024

Cum recunoști un medic sau o asistentă în Spitalul Județean?! VEZI ce culoare are uniforma

Conducerea Spitalului Județean a ales ca angajații spitalului să poarte uniforme de culori diferite. Asta pentru ca pacienții și aparținătorii să știe cu cine vorbesc. Iar culorile uniformelor întâmpină oamenii încă de la intrarea în unitatea medicală.

De aproape o lună de zile, coridoarele Spitalului Județean sunt pline de culoare. Și asta datorită uniformelor diferit colorate ale angajaților Spitalului.

Această decizie a venit pentru a ajuta pacienții și aparținătorii să știe cu cine stau de vorbă.

Astfel, în alb vor fi îmbrăcați doar medicii, asistentele medicale vor avea uniforme cu fluturi și pantaloni albastru deschis, iar asistenții vor fi îmbrăcați în albastru deschis. Infirmierii vor avea uniforme indigo, iar cei responsabili cu curățenia vor fi îmbrăcați în roșu.

Cum poate nu toți potențialii pacienți știu de această decizie, și care culoare e atribuită cărui tip de angajat, s-a venit cu o soluție… inedită. Manechine îmbrăcate în uniforme, la intrarea în Spital.

„O idee originală, marca Radu Moldovan. Mi-a plăcut și am pus-o în practică. De acum la intrarea în spital, pentru recunoaștere, veți întâlni principalele categorii de personal medical”, a scris managerul Gabriel Lazany, pe pagina sa de Facebook.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.