21.1 C
Bistrița
vineri, mai 3, 2024

Vlad Botoș (Alianța 2020 USR-Plus) vrea să lupte pentru egalitatea deplină între membrii UE

Vlad Botoș este de zece ani managerul unei companii multinaționale din domeniul auto. În 2008, cu ajutorul ONG-ului Mișcarea Arădeană, înființat cu un grup de prieteni, a reușit să oprească în instanță decizia de interzicere a adunărilor publice în Arad, inițiată de primarul orașului. Vlad vorbește două limbi străine, germană și engleză.

Candidează la alegerile europarlamentare pentru că vrea ca românii să se bucure pe deplin de beneficiile țării noastre ca membru UE și, implicit, alinierea țării noastre la standardele și condițiile de viață occidentale.

În acest scop, își propune să lupte pentru egalitatea deplină între membrii UE și negocierea unui buget care să contribuie la reducerea decalajelor. De asemenea, spune că este important ca reglementările luate la Bruxelles să țină cont de condițiile specifice ale României, și ale fiecărui stat membru în parte.

Intră pe www.usrplus.ro și află obiectivele noastre pentru România. Pe 26 mai votează Alianța 2020 USR PLUS, poziția 2 pe buletinul de vot!

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: