9.4 C
Bistrița
luni, aprilie 29, 2024

VIDEO: PNL va depune plângere penală împotriva lui Meleșcanu pentru ceea ce s-a întâmplat în diaspora

Reprezentanții PNL BN au mulțumit tuturor celor ce au votat ieri, indiferent de alegere. Aceștia au oferit un mare credit celor din diaspora, pentru mobilizarea de acasă. De aceea, PNL va depune o plângere penală împotriva ministrului de externe, pentru ceea ce s-a întâmplat peste hotare, ieri.

Reprezentanți ai filialei județene și municipale a PNL au ținut azi o conferință de presă. Aceștia au mulțumit tuturor celor care au votat ieri, indiferent de opțiunea exprimată pe buletinele de vot.

Un credit important a fost dat celor din diaspora.

Dacă au văzut că ei nu pot vota, au pus mâna pe telefon și le-au spus celor de acasă să meargă ei să voteze” a spus Diana Morar.

Pentru a arăta aprecierea față de mobilizarea celor din diaspora, PNL a decis să depună o plângere penală împotriva ministrului de externe, Teodor Meleșcanu, pentru îngrădirea dreptului la vot a celor din diaspora.

Mai multe puteți asculta aici:

[arve url=”https://youtu.be/yoY4hjckNBU” /]

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.