7.3 C
Bistrița
marți, aprilie 30, 2024

FOTO – Accident cu trei mașini, între Năsăud și Liviu Rebreanu!

Un accident rutier a avut loc între Năsăud și Liviu Rebreanu. Mașina care l-a provocat a ajuns pe contrasens, lovind o mașină, apoi un parapet și apoi încă un autoturism.

Un accident mai puțin obișnuit a avut loc astăzi, între localitățile Năsăud și Liviu Rebreanu.

Protagonistul a fost un tinerel din Romuli.

„Din primele verificări efectuate la fața locului, a rezultat faptul că pe DN17C, între localitățile Năsăud și Liviu Rebreanu, un tânăr de 20 de ani, din Romuli, care conducea un autoturism pe direcția Năsăud spre Bistrița, nu a adaptat viteza într-o curbă periculoasă, a pierdut controlul direcției, a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar, din sens opus. Ulterior, autoturismul condus de tânărul de 20 de ani a intrat în coliziune cu un parapet metalic de pe marginea drumului, după care a lovit un alt autoturism care era condus de un tânăr de 22 de ani din Feldru și care circula tot din sens opus”, explică reprezentanții IPJ BN.

În urma accidentului, șoferul din Feldru a fost rănit ușor, însă nu a fost nevoie de transportarea lui la spital.

Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În continuare se efectuează cercetări de către polițiștii de la Rutieră din Năsăud.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: