11.5 C
Bistrița
miercuri, mai 1, 2024

FELICITĂRI! Hoțul bicicletei de la Profi, prins în două zile!

Acum două zile, Bistrițeanul.ro vă făcea cunoscute câteva imagini ce suprindeau un furt. Un tânăr a furat o bicicletă din fața unui supermarket din Decebal. La două zile distanță, făptașul a fost prins!

Bucurie mare pentru un adolescent! La doar două zile după ce bicicleta i-a fost furată, a primit-o înapoi!

Totul s-a întâmplat luni seara, în intervalul orar 19:00 – 20:00, în zona Decebal.

Doi tineri treceau pe lângă supermarketul Profi din zonă, când au văzut o bicicletă neasigurată. Aceștia nu au stat mult pe gânduri, iar unul dintre ei s-a urcat pe bicicletă și dus a fost.

Totul a fost surprins pe camerele video pe care le puteți revedea AICI:

VIDEO: Îi recunoașteți?!? Au furat o bicicletă!

Astăzi, făptașul a fost identificat de polițiști și bicicleta, restituită proprietarului.

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Bistrița au identificat un tânăr de 24 de ani, din municipiu, bănuit că la data de 1 iulie a.c., ar fi sustras o bicicletă din zona unui supermarket din municipiul Bistrița. Prejudiciul a fost recuperat, bicicleta fiind înapoiată proprietarului. Polițiștii din Bistrița continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Crina Sîrb.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: