13.4 C
Bistrița
sâmbătă, aprilie 27, 2024

Invitație inedită la picnic în singura grădină comunitară din județ

Asociația Ruralis lansează o invitație inedită pentru pasionații de grădinărit, dar și pentru cei care se „încăpățânează” să consume fructe și legume naturale și ecologice. Este vorba despre un picnic, ce va avea loc în singura grădină comunitară din județ, de la Liceul Tehnologic Agricol Bistrița.

Astăzi, începând cu ora 18:00, pasionații de grădinărit, dar și cei care vor să afle mai multe despre hrana sănătoasă, sunt așteptați la picnic, pentru a sărbători vacanța, soarele și roadele grădinii.

Acesta se va desfășura la Liceul Tehnologic Agricol Bistrița, unde funcționează singura grădină comunitară din județ. Grădina a fost pusă la punct pe terenul liceului, de bistrițeni, pasionați de grădinărit.

„Te așteptăm la Liceul Tehnologic Agricol Bistrița, împreună cu familia și prietenii tăi pentru a descoperi lumea grădinilor comunitare urbane. Vei obține informații despre proiectul Comunitaria- Grădinărescu Bistrița, despre grădinărit și hrană sănătoasă și despre cum poți să ajuți. Vom observa biodiversitatea și vom culege plante medicinale din flora spontană. Să ai cu tine și o haină groasă pentru că vom viziona, afară în amfiteatru, filme pe tema grădinăritului comunitar urban. Te încurajăm să pregătești ceva gustos acasă și să împarți cu cei prezenți pentru a degusta împreună. O bucată de pâine sau o prăjitură făcută după o rețetă tradițională, gustări reci sau dulciuri sănătoase. Vino cu păturica și ceva bun și sănătos. De restul ne ocupăm noi!”, este mesajul Asociației Ruralis.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.