15.8 C
Bistrița
duminică, aprilie 28, 2024

FOTO: Spectacolul eclipsei parțiale de Lună, admirat de pe Dealul Budacului

Bistrițenii au fost norocoși, azi-noapte! Cerul senin a dat voie iubitorilor de fenomene astrale să participe la un spectacol impresionant. Ciprian Samoilă a prins, prin obiectivul aparatului său, splendoarea fenomenului, văzută de pe Dealul Budacului.

La 50 de ani de la lansarea misiunii Apollo 11, Luna a oferit un spectacol impresionant. O eclipsă parțială, care se va reîntoarce în această „ipostază” doar în 2025.

Bistrițenii au fost norocoși, căci aseară, cerul senin a lăsat să se vadă fenomenul astral în toată splendoarea sa.

Ciprian Samoilă a surprins imagini care taie respirația.

„Peisaj mioritic pe Dealul Budacului în timpul eclipsei parțiale de lună. Lângă noi am avut pe Bogdan Galben, de la Asociația Astrocub Quasa și prin telescopul lor am făcut observații la Jupiter, Saturn și pentru secunde am încercat să prindem și ISS-ul în vizor”, a scris bistrițeanul pe pagina sa de Facebook.

Iar imaginile vorbesc de la sine despre frumusețea spectacolului selenar:

Mai multe informații despre eclipsa de azi – noapte puteți citi AICI.

Sursă FOTO- Ciprian Samoilă

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.