13.8 C
Bistrița
miercuri, mai 1, 2024

Super-ceasuri special făcute pentru sportivi, pentru cei mai norocoși participanți de la Via Maria Theresia

Sportivii care vor participa la Via Maria Theresia vor avea ocazia să câștige câte un super-ceas dedicat chiar sportivilor sau o bicicletă performantă. De asemenea, cei care vor bate recordurile de anii trecuți se pot alege cu 1.000, 1.500 sau 2.000 de lei.

Via Maria Theresia ajunge anul acesta la ediția cu numărul 6. Competițiile se vor desfășura în data de 24 august, pe traseul care îi poartă numele, și au atras sportivi din toată lumea.

Cei care vor bate recordurile de timp la probele competiției vor fi premiați. Astfel, organizatorii acordă câte 2.000 de lei pentru cel sau cea care va bate recordul la ultramaraton, 1.500 de lei pentru maraton și 1.000 de lei pentru semimaraton.

Anul trecut, proba de ultramaraton la feminin a fost terminată în 11 ore și 44 de minute, iar la masculin în 9 ore și 17 minute. Proba de maraton a fost terminată în 5 ore și 11 minute la feminin, iar la masculin în 3 ore și 53 de minute. Proba de semimaraton a fost terminată în două ore și 34 de minute la feminin și două ore și 4 minute la masculin.

Cei mai norocoși dintre participanți vor putea pleca acasă cu unul dintre cele 6 ceasuri Garmin, special concepute pentru sportivi, sau cu una dintre cele două biciclete performante puse la bătaie de organizatori. Acestea vor fi acordate în cadrul unei tombole, la care se pot înscrie toți cei care termină una dintre probele din concurs.

Foto: Via Maria Theresia

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: