10.8 C
Bistrița
vineri, mai 3, 2024

VIDEO: De-a râsu` – plânsu! Un bistrițean a fost prins în India că a instalat un dispozitiv de clonat carduri. Guma de mestecat l-a dat de gol

Un bistrițean a fost prins în India după ce a instalat un dispozitiv de clonat carduri într-un bancomat. Acesta a fost dat de gol de guma de mestecat folosită, care a dat de gândit unui casier care a găsit-o pe bancomat.

Potrivit tribuneindia.com, un bistrițean a fost prins în urmă cu câteva zile, după ce a instalat un dispozitiv de copiere a cardurilor de credit pe un bancomat din apropierea unei stații de autobuz.

Dispozitivul trebuia să citească codurile cardurilor de credit și debit. Culmea, l-a dat de gol tocmai guma de mestecat folosită la această operațiune. Directorul băncii a făcut plângere la poliție, după ce în ultima zi a lunii trecute, un casier a găsit gumă de mestecat pe bancomat.

Înregistrările video au scos în evidență faptul că un bărbat s-a folosit de gumă de mestecat pentru a instala dispozitivele de citit carduri. Bistrițeanul a fost prins în 1 august, chiar când a venit să-și ridice dispozitivele de pe bancomat.

Bărbatul, care se află în arest, avea viză de turist și locuia în New Delhi. Acesta, se pare că, făcea parte dintr-o rețea specializată în astfel de dispozitive, care erau foarte bine făcute, fiind greu de observat.

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?time_continue=76&v=5j4pV8-dX_w” /]

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: