20.3 C
Bistrița
duminică, aprilie 28, 2024

S-a aventurat cu mașina pe străzile din Bistrița fără permis. TUPEUL unei adolescente

O adolescentă de 18 ani a fost prinsă ieri de polițiști la volanul unui autoturism, pe o stradă din Bistrița. Problema era că aceasta nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Aceasta s-a ales cu dosar penal.

Adolescenta a fost depistată în trafic, pe o stradă din Bistrița, de către polițiștii de la Ordine Publică. Tânăra de 18 ani nu avea permis pentru nicio categorie de vehicule.

Aventura a costat-o scump pe adolescentă, căreia i s-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Acestea nu sunt singurele probleme de care s-au bătut polițiștii weekendul acesta. Ieri, polițiștii năsăudeni au dat peste un copil de 16 ani, care a produs un accident rutier pe DJ172, în localitatea Mogoșeni.

Tatăl adolescentului, care băuse bine, a încercat să ia asupra sa vina, declarându-le polițiștilor că el era la volan în momentul producerii accidentului.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.