9.5 C
Bistrița
miercuri, mai 1, 2024

Șoferul care a accidentat pe trecerea de pietoni o femeie a fost reținut

O femeie a fost accidentată pe un bulevard din Bistrița, intens circulat, pe trecerea de pietoni. La volan se afla un bărbat rupt de beat. Polițiștii l-au reținut pe șofer.

O femeie de 80 de ani a fost lovită pe bulevardul Republicii, pe trecerea de pietoni, în timp ce traversa strada regulamentar. În urma cercetărilor, polițiștii au descoperit că șoferul vinovat de producerea accidentului era rupt de beat la volan.

Mai multe despre accident puteți reciti mai jos:

Rupt de beat la volan, a accidentat o femeie pe trecerea de pietoni

La o zi distanță de la producerea accidentului, polițiștii bistrițeni au decis ca bărbatul responsabil de producerea accidentului să își petreacă următoarele 24 de ore în arest.

„Polițiștii Biroului Rutier au dispus reținerea pentru 24 de ore a bărbatului de 64 de ani. În prezent, acesta se află în arestul IPJ BN, cercetările fiind continuate pentru conducere cu alcoolemie și vătămare corporală din culpă.”, informează Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ BN.

Foto @ Arhivă

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: