19.7 C
Bistrița
joi, mai 2, 2024

50.000 de euro cheltuie Primăria Bistrița drept cotizații la asociațiile de deșeuri și apă-canal

Nu mai puțin de 50.000 de euro a alocat Primăria Bistrița, în urma rectificării bugetare pentru cotizațiile la asociațiile de deșeuri și apă și canal. Municipalitatea, alături de CJ, plătesc cea mai consistentă contribuție la aceste asociații menite să gestioneze deșeurile și respectiv serviciile de apă și canalizare.

Funcționarea asociațiilor care gestionează deșeurile și respectiv serviciile de apă și canalizare se dovedește a fi scumpă tare. Bugetul acestora este compus din cotizațiile primăriilor și a Consiliului Județean.

Cotizațiile cele mai însemnate le plătesc Consiliul Județean și Primăria Bistrița. Restul primăriilor din județ plătesc cotizații în funcție de suprafață și numărul de locuitori.

La cât ajung aceste cotizații? Ei bine, ne răspunde la această întrebare rectificarea bugetară votată de consilierii locali ai municipiului Bistrița săptămâna trecută. Nu mai puțin de 236.000 de lei, adică aproximativ 50.000 de euro a alocat Primăria Bistrița pentru cotizațiile la ADI Deșeuri și ADI Apă-Canal.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: