20.3 C
Bistrița
duminică, aprilie 28, 2024

Stațiunea Colibița se pregătește să adopte și Tihuța. Ce proiecte se pregătesc pentru această zonă:

Colibița și Tihuța ar putea deveni un tot unitar până la finalul acestui an. Autoritățile județene au început demersuri pentru a transforma stațiunea Colibița în Colibița – Tihuța. În zonă se pregătește un domeniu schiabil și un parc de distracții.

Autoritățile județene nu se mulțumesc cu stațiunea Colibița, ci își doresc una gigant, care să lege Tihuța de Colibița.

În acest sens au fost făcute deja demersuri, iar președintele Consiliului Județean Radu Moldovan speră ca la jumătatea lunii octombrie, documentele necesare transformării stațiunii Colibița în stațiune de interes național Tihuța – Colibița să fie depuse la Ministerul Turismului.

Într-o emisiune la postul local As Tv, Radu Moldovan a precizat că nu s-a renunțat nici la ideea unui domeniu schiabil. Până în 20 septembrie urmează să fie pregătită și trimisă la Ministerul Turismului și documentația pentru o pârtie de schi ce ar urma să fie amenajată la Colibița. Se pare că acest proiect este prins în master-planul ministerului.

Nu este ignorată nici zona Tihuța, unde se dorește amenajarea unui parc de distracții, care să-l aibă în centru pe Dracula.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.