12.3 C
Bistrița
joi, mai 2, 2024

Analize disponibile în laboratoarele Holistic, pentru o sănătate de nota 10!

Pentru o sănătate de nota 10, nu ezitaţi să apelaţi la laboratoarele Holistic: Aici aveţi la dispoziţie o serie de analize recomandate înainte de intrarea în colectivitate (școală, cămin, grădiniţă). Un corp sănătos, mai puține absențe și îmbolnăviri, mai multe note de 10!

Ce mică a fost vacanța mare! Ne reîntoarcem la școală, la grădi, la învățat de lucruri noi și la colegi, adică în colectivitate.
Din păcate, în colectivitate bolile se transmit rapid, mai ales la copii, când sistemul imunitar este incomplet dezvoltat.

Tocmai de aceea, în fiecare an, la începerea grădiniţei sau a şcolii, este recomandat să facem o serie de analize medicale pentru depistarea anumitor stări patologice ce pot determina îmbolnăviri în cadrul grupului.

Specialiștii de la Laboratorul Holistic au făcut lista analizelor recomandate înainte de intrarea în comunitate: exsudat faringian, exsudat nazal, exsudat coproparazitologic și Coprocultura la prețuri accesibile pentru buzunarul oricărui părinte!

De asemenea, în urma cererii mari din partea dumneavoastră, oferta Laboratorului Holistic din luna august rămâne valabilă și în septembrie.

Cu 100 lei puteți avea rezultatele următoarelor analize: Hemoleucogramă, Calciu, Magneziu, Fier, Colesterol, HDL, LDL, Trigliceride, Glicemie, ASAT(TGO), ALAT(TGP), Uree, Creatinina.

Vă așteptăm la punctul de recoltare ale Laboratoarelor Holistic din Bistrița, Năsăud, Maieru, Sîngeorz-Băi, Telciu și Nimigea.
Informații suplimentare la numărul de telefon 0263.36.24.08 sau pe http://www.holisticbn.ro/

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: