10.8 C
Bistrița
vineri, mai 3, 2024

Ultimul episod al Wild Carpathia a fost lansat la București. Imagini spectaculoase surprinse în Bistrița-Năsăud

Joi seara a avut loc premiera ultimului episod al îndrăgitei serii Wild Carpathia, realizată de jurnalistul britanic Charlie Ottley. O parte importantă din documentar a fost filmată tocmai în Bistrița-Năsăud, în Munții Bârgăului, în Pasul Tihuța și pe traseul Via Transilvanica.

Documentarul cu numărul 5 realizat de jurnalistul britanic Charlie Ottley și echipa sa conturează o poveste cu tradiții și obiceiuri străvechi, care au loc exclusiv iarna. Potrivit ȘtirileProTV, imaginile surprind locuri care-ți taie răsuflarea din țara noastră și oferă un portret al vieții din Carpați, în timpul iernii românești.

„Când oamenii se gândesc la România și vin aici în vacanțe, ei nu se gândesc să viziteze România în lunile friguroase. Vreau să arăt că România este o frumoasă destinație turistică pe tot parcursul anului. Este un cadou pentru poporul român”, a declarat Charlie Ottley aseară, la inaugurare.

O parte importantă din ultimul episod a fost filmată în Bistrița-Năsăud. Au fost surprinși Munții Bârgăului, Pasul Tihuța, Via Transilvanica, Tășuleasa Social și chiar concursul Sled Dog Race care a avut loc anul trecut în Pasul Tihuța. La evenimentul desfășurat aseară în București au participat și autoritățile județene, inclusiv președintele Consiliului Județean, Radu Moldovan.

Seria de documentare care practic promovează frumusețile României a fost susținută inclusiv de prințul Charles al Marii Britanii. Aceasta include 5 episoade, a fost tradusă în 11 limbi și a fost urmărită de telespectatori din 110 țări din întreaga lume.

Foto: tvr.ro

Mai puteți citi:

FOTO/VIDEO Via Transilvanica, luată la pas și promovată de autorul spectaculoasei serii Wild Carpathia, Charlie Ottley

SPECTACULOS! Concursul cu câini nordici din Pasul Tihuța, inclus în documentarul de promovare a României – Wild Carpathia

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: