21.4 C
Bistrița
luni, aprilie 29, 2024

Cilică a făcut show cu Poliția! Atât a fost de …simpatic că l-au reținut

Omul de radio Florin Cilică se află după gratii, după ce s-a intersectat cu un echipaj al poliției rutiere azi-dimineață. Se pare că întâlnirea a fost cu scântei! Află ce s-a întâmplat:

Întâlnirea de gradul III a avut loc în această dimineață, pe o stradă din municipiu. Un echipaj al Poliției Rutiere l-a oprit pe Florin Cilică și a vrut să-i verifice alcoolemia.

Acesta a refuzat însă, așa că a fost reținut și i s-a întocmit dosar penal pentru sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

 „La data de 30 septembrie în jurul orei 03:25, polițiștii l-au depistat și oprit în trafic pe un bărbat de 33 de ani, din Runcu Salvei, care conducea un autoturism pe raza municipiului Bistrița. Acesta a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest, precum și să-i fie prelevate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

UPDATE

Cilică a ajuns și în fața instanței de judecată, după show-ul făcut polițiștilor.

La data de 30 septembrie a.c., bărbatul de 33 de ani, din Runcu Salvei, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de refuz sau sustragere de la recoltarea de mostre biologice, a fost reținut pentru 24 de ore de către polițiștii Biroului Rutier. Ulterior, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa care a dispus luarea măsurii preventive a controlului judiciar, pe o perioadă de 60 zile. Polițiștii Biroului Rutier continuă cercetările în cadrul dosarului penal deschis pentru refuz sau sustragerea de la recoltarea de mostre biologice” se arată în comunicatul remis presei de către IPJ BN.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.