16.7 C
Bistrița
sâmbătă, aprilie 27, 2024

SURSE: ȘOC! Cine se află în cercul de suspecți în cazul tentativei de jaf de ieri

Polițiștii au deja un cerc de suspecți în cazul tentativei de jaf de ieri de la unul dintre supermarketurile Atlantis. Se pare că este vizată o persoană în mod special. Despre cine ar fi vorba:

Ieri, un individ a intrat în magazinul Atlantis de pe Bulevardul Decebal și i-a pus cuțitul la gât unei vânzătoare, în încercarea de a jefui supermarketul. Colegii vânzătoarei și clienții din  magazin au intervenit rapid și l-au pus pe fugă pe individ.

Totuși acesta a fost surprins de camerele de supraveghere din interior și exterior înainte și în timpul tentativei de jaf. Puteți urmări imaginile AICI.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ BN, Crina Sîrb există un cerc de suspecți, oamenii legii făcând în continuare cercetări și adunând probe.

Surse Bistrițeanul.ro spun că ar fi vorba despre un  minor, care ar fi suspectul principal în acest caz. Este vorba despre un elev de la un cunoscut liceu din municipiu.

Mai puteți citi despre acest subiect:

AMENINȚATĂ cu cuțitul! Pățania periculoasă a unei vânzătoare

„Nenorocitul ce putea lua o viață hoinărește nestingherit pe străzi” – Ce spune șefa vânzătoarei atacate cu cuțitul

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.