9.4 C
Bistrița
luni, aprilie 29, 2024

FOTO: Ca să aibă o comună împodobită, primarul s-a cocoțat el însuși pe stâlpi!

Zilele trecute, primarul comunei Runcu Salvei a putut fi văzut cocoțat în vârful stâlpilor de electricitate. Motivul? Să agațe instalațiile de Crăciun. La urma urmei, comuna trebuie să fie frumoasă. Chiar dacă Anchidim Pavelea susține că nu au bani.

Luni și marți, în comuna Runcu Salvei, primarul și viceprimarul au avut o activitate mai… aparte. Ajutați încă de doi- trei oameni, și înarmați” cu o scară, s-au cocoțat pe stâlpi.

Motivul? Să agațe instalațiile luminoase. Comuna trebuie să arate frumos și festiv, chiar dacă nu au bani să angajeze pe cineva să o aranjeze.

„Am fost eu, cu viceprimarul și încă niște ajutoare. Am avut instalațiile de anul trecut și am mai cumpărat câteva. Nu avem bani, ca și comună, așa că ne descurcăm cum putem. Ca să pui o firmă să îți aranjeze instalațiile de Crăciun, îți trebuie bani, ori noi nu avem. Așa că ne-am mobilizat noi și în două zile am împodobit comuna”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, primarul Anchidim Pavelea.

Edilul comunei a mai spus că nu are nicio speranță să mai primească vreun ban anul acesta, că Timpul trece și nu se mai aude nimic”.

Despre faptul că ar fi comuna cu cei mai puțini bani repartizați și neajunsurile financiare pentru comună, Bistrițeanul.ro a mai scris aici:

VIDEO: Ioan Turc: Vasile Dâncu nu a făcut nimic pentru satul lui! Primarul spune că Runcu Salvei nu mai poate supraviețui!

Liberalii sar la gâtul lui Radu Moldovan: Ce ai, domnule, cu oamenii din comunele conduse de primari PNL??

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.