13.7 C
Bistrița
joi, mai 2, 2024

Cinci minori, dintre care doi băieți și trei fete, prinși cu aproape 200 de petarde! Unii erau cu ele în școală:

Orașul răsună de la petardele care se pușcă. Ieri, jandarmii au depistat 5 minori care aveau asupra lor zeci de petarde. Doi băieți erau cu ele în curtea școlii, iar trei minore, în zona unui centru comercial.

Încă de la începutul lunii decembrie, anumite zone din oraș răsună, aproape non-stop, de pocnetul petardelor.

Ieri, jandarmii au identificat cinci copii care aveau asupra lor zeci de petarde.

„Jandarmii au depistat în curtea unei instituții de învățământ de pe raza municipiului Bistrița, doi minori, ambii de 14 ani, care dețineau mai multe cutii cu petarde. Conform informațiilor obținute la fața locului, aceștia au explodat în curtea școlii mai multe petarde. Jandarmii au depistat asupra celor în cauză 127 de petarde. Tot vineri după-amiază, jandarmii Detașamentului 1 Mobil Bistrița, au depistat în zona unui centru comercial din municipiu, trei fete de 13 ani care aveau asupra lor un emițător de sunet, respectiv 60 de petarde”, explică reprezentanții IJJ BN.

Jandarmii au întocmit acte de sesizare pe care le-au înaintat Poliției.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: