5.4 C
Bistrița
duminică, aprilie 21, 2024

FOTO: Mike, cunoscutul aventurier și explorator, cu clop de păun de la Salva! Cum descrie România:

Ce mai excursii! Mike’s Road Trip, vă invită în lumea aventurilor. Toate secretele necunoscute ale drumului, excursii rutiere și sfaturi de călătorie sunt atent prezentate de un aventurier american. Mike’s Road Trip e despre descoperirea pietrelor ascunse și despre împărtășirea lor cu alți aventurieri.

Mike Shubic a lucrat în marketing, iar lămâile vieții și pasiunea sa pentru călătorii le-a transformat într-o profesie. După ani de perseverență, Mike – americanul hoinar, a devenit unul dintre cei mai importanți bloggeri de călătorie de pe planetă.

De la atracții până la restaurante și de la lucruri de făcut, până la locuri unde să stați, Mike vă oferă tot ce aveți nevoie pentru călătoria următoare! Alegerile sale unice îi vor ajuta pe cititori să vadă părți ale lumii pe care nu și le-au imaginat niciodată, cum ar fi Lacul Crater din Oregon sau rocile superbe roșii naturale din Moab, Utah. Mike’s Road Trip își motivează cititorii să facă excursii de urgență!

Acum Mike se află pentru prima dată în România, unde face turul complet al țării alături de Mihaela Popa, o bloggeriță româncă de succes a cărei poveste o puteți urmări pe World Travel Bug.

Este uimitor. România pare să fie o țară a contrastelor. De fiecare dată când mergem într-o locație nouă, lucrurile merg din ce în ce mai bine. Când am ajuns la Brașov mi-am spus că este un loc uimitor. Apoi am fost la Sibiu, unde a fost chiar mai frumos. Cu câteva zile în urmă am ajuns la Sighișoara. Acolo am rămas fără cuvinte. Dacă nu mă înșel, cred că face parte din patrimoniul UNESCO. Este atât de colorat. De când sunt în România am fost doar prin locuri unice. De exemplu, am ajuns la Ferma Dacilor din Tohani unde am înnoptat într-o casă în copac cu o podea de sticlă prin care am văzut peisajul”, a declarat Mike Shubic pentru reporterii Bistrițeanul.ro.

Datorită celor de la Zig Zag prin România, Mihaela și Mike au făcut o scurtă oprire și în Bistrița unde au luat prânzul. Și-au continuat drumul spre Vișeul de Sus, cu o mică oprire la Salva unde au vizitat-o pe Virginia Linul.

„La Salva a fost foarte interesant. Am văzut costume populare din toate colțurile României. Detaliile complexe și munca imensă care se depune în confecționarea unui asemenea costum sunt impresionante. Îmi e greu să îmi imaginez cât de mult efort trebuie să depui pentru a obține produsul final. Când am ajuns la Virginia Linul am fost uimit să văd că tradițiile sunt încă vii și sunt duse mai departe. Din păcate nu am încercat un costum popular, dar am probat o pălărie. Am aflat că în această zonă cu cât penele de păun sunt mai mari și mai dense, cu atât cel care o poartă este mai bogat”, a declarat Mike Shubic pentru Bistrițeanul.ro

Fiind toată ziua pe drumuri, firește că nu putea să rateze și traseul de pe Transfăgărășan.

Ca blogger de călătorie sunt toată ziua pe șosele. Mi-a plăcut foarte mult Transfăgărășan. A fost pe lista mea de aventuri. Am condus pe ambele părți ale drumului. Prima parte din Curtea de Argeș nu a fost cea mai bună, dar a fost frumos. Mi-a plăcut oprirea de la barajul Vidraru, dar am avut parte de vreme rea. Apoi, în partea de nord am condus un Mercedes-Benz B-Class și a fost mult mai distractiv! Am fost foarte entuziasmat. Văzută de sus, șoseaua arată extraordinar. Trebuie să mă întorc și în lunile de vară să mai parcurg o dată traseul”, a mai spus Mike.

Mike își publică experiențele pe blogul său – Mike’s Road Trip, și a avut colaborări cu Travel Channel, USA Today, Yahoo Travel și este în prezent un Gnomad pentru Travelocity.

Foto: Facebook – Mike’s Road Trip

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.