6.4 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

Un gest impresionant, din partea Baroului Bistrița-Năsăud

Un gest impresionant a venit și din partea celor care muncesc la Baroul Bistrița-Năsăud. Oamenii legii și-au îndreptat ieri atenția și gândurile recunoscătoare spre cei care luptă în prima linie, împotriva coronavirusului: 

Cei din Baroul Bistrița-Năsăud au demonstrat ieri că știu să se aplece și asupra nevoilor comunității din care fac parte. „Ne-am îndreptat gândurile și sprijinul (modest) către una dintre instituțiile sanitare din prima linie. Aducem, pe această cale, mulțumirile noastre tuturor cadrelor medicale care sunt pe baricade, noapte și zi, într-o luptă pe care nu ne-o doream… Dar care trebuie dusă de profesioniștii dedicați”, au transmis oamenii legii.

Reprezentanții Baroului Bistrița-Năsăud au donat Serviciului Județean de Ambulanță mănuși de protecție, dar și viziere. Gestul lor nu a trecut neobservat. 

„Donațiile continuă! Mulțumim Baroului Bistrița-Năsăud că ne ajută să putem derula misiunile operative în siguranță, atât pentru personalul salariat cât și pentru pacienți. Ne-au sprijinit cu 500 perechi de mănuși de protecție din nitryl și 120 de viziere confecționate local de firma Sepiaprint”, au transmis reprezentanții Serviciului de Ambulanță Bistrița-Năsăud.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Provocarea Roser House: Ce-ai zice de un Crăciun magic, înconjurat de zăpadă și gustări delicioase, într-un peisaj de vis?

Cine nu și-ar dori ca de Crăciun să fugă de agitația orașului și să se relaxeze...

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!