10.7 C
Bistrița
luni, februarie 26, 2024

VIDEO: Alin Dragotă, din Leșu, a murit într-un tragic accident, ieri, în Spania

Grav accident de circulație duminică după-masă în Spania. O furgonetă în care erau 10 persoane s-a răsturnat într-un tunel. Din nefericire, trei persoane au murit pe loc, printre care și Alin Dragotă. Tânărul de 27 de ani era originar din Leșu.

Un grav accident de circulație a avut loc în Spania, ieri după-masă. O mașină cu muncitori s-a răsturnat într-un tunel aflat între Granada și Almeria.

În furgonetă se aflau 10 persoane, dintre care cinci erau cetățeni români, toți bistrițeni:

  • Alin Dragotă din Leșu
  • Aurel Bizo din Breaza
  • Nicolae Huluduc din Livezile
  • Emilian din Măgura Ilvei
  • și Petre Harțag din Rebra.

Aceștia porniseră spre casă, după o zi de muncă. Au pornit 11 spre casă:; cinci persoane de culoare și 6 români, în două mașini. Pe drum, una dintre mașini s-a defectat. Alin Dragotă, care conducea furgoneta, s-a întors după colegii săi. Șoferul mașinii care se stricase a rămas să aștepte tractările, iar ceilalți 10 au pornit cu furgoneta spre casă. La volan a urcat, de aceasstă dată, Nicu. Alin ar fi spus că e prea obosit ca să conducă.

La vreo 25 de km, după ce au intrat în tunel, în zona „La Rabita”, a avut loc accidentul mortal.

Nu se știe ce s-a întâmplat. Se văd vreo 7 – 8 metri de frână. Nicu a tras de volan și mașina a urcat pe perete vreo 2- 3 metri, după care s-a răsturnat și s-a tot rostogolit de câteva ori, oprindu-se pe plafon.

În timpul acesta, 8 din cei 10 au fost aruncați afară din furgonetă. Numai Nicu, șoferul, și cel din dreapta lui au rămas înăuntru. Alin stătuse și el în față, că în dreapta șoferului erau două locuri. Dar el a fost aruncat pe geam afară și a murit pe loc. Tot pe loc au murit și alte două persoane de culoare”,a povestit un coleg de-al lui Alin, pentru Bistrițeanul.ro

Alin Dragotă avea 27 de ani și era stabilit în Almeria de câțiva ani, având propria sa afacere. Cei ce l-au cunoscut susțin că era un om care totdeauna îți sărea în ajutor. Trupul acestuia urmează să fie transportat în Almeria, unde va fi îngropat.

Primul verdict dat de polițiștii care au intervenit la fața locului ar fi oboseala și neadaptarea vitezei la intrarea în tunel. Cei 10 puneau plasticul la solarele folosite în agricultură”, a explicat reporterilor Bistrițeanul.ro Petre, un prieten de-al lui Alin.

Redacția Bistrițeanul.ro transmite sincere condoleanțe familiei îndoliate!

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

ItalTextil Sărata angajează electrician și mecanic întreținere, Aquabis caută consilier juridic

Se fac angajări la ItalTextil Sărata! Aquabis are nevoie de un consilier juridic, iar Eurocompozite SRL caută lăcătuș mecanic și operatori. Locuri de muncă sunt disponibile și la RCB Electro, CML sau Electroplast. Oferta completă – mai jos:

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos: