8.2 C
Bistrița
luni, februarie 26, 2024

20 de kilograme de articole pirotehnice, confiscate de polițiști

Polițiștii au confiscat 20 kilograme de articole pirotehnice, în urma unui control efectuat la o societate comercială.

Polițiștii au confiscat 20 de kilograme de articole pirotehnice, în urma unui control la o societate comercială.

La data de 9 noiembrie, în urma unui control efectuat de polițiștii Biroului Arme, Explozivi și Substanţe Periculoase la o societate comercială din Bistrița, au fost descoperite 36 articole pirotehnice din categoria F1 și 120 de articole pirotehnice fără inscripții în limba română și fără să se poată stabili categoria din care fac parte„, informează Inspectoratul de Poliție Județean.

Polițiștii au întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de operațiuni cu articole pirotehnice fără drept.

Astfel de controale vor continua și în perioada următoare.

Foto:Arhivă

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.