22 C
Bistrița
marți, iulie 23, 2024

3 greșeli pe care să nu le faci când cumperi un aspirator

Aspiratorul este unul dintre electrocasnicele care ne salvează timpul și care este de un real ajutor atunci când vine vorba despre curățenie. Duse sunt vremurile în care pierdeai ore în șir pentru a face curat. Astăzi, cu ajutorul aspiratoarelor, fie că ne referim la aspiratoare verticale, aspiratoare clasice sau chiar la roboți care nu mai au deloc nevoie de intervenția ta, ci doar de o programare în prealabil, curățenia arată cu totul altfel. Iar tu poți să te bucuri de mai mult timp pentru tine sau familia ta.

Probabil că nu mai există niciun dubiu în ceea ce privește eficiența și utilitatea aspiratoarelor, așa că nu despre acestea îți vom povesti în rândurile care urmează, ci despre principalele greșeli pe care te sfătuim să nu le faci atunci când vine vorba despre a cumpăra aspiratorul perfect pentru tine și pentru familia ta.

Hai să vedem deci care sunt acele trei greșeli despre care îți vorbim.

  1. Nu analizezi nevoile tale concrete

Una dintre cele mai frecvente greșeli pe care oamenii o fac atunci când aleg viitorul lor aspirator este aceea că nu se gândesc la propriile lor nevoi, ci aleg un model despre care cred că le-ar fi folos. Noi te sfătuim să nu faci această greșeală, ci, dimpotrivă, să te gândești foarte bine înainte de a face o achiziție pentru a te asigura că vei cumpăra exact produsul de care tu ai nevoie.

Nu cumpăra un aspirator doar pentru că ai auzit de la o prietenă sau de la un vecini sau poate chiar pentru că ai găsit o reclamă la televizor sau pe internet. Gândește-te la nevoile tale specifice înainte de a cumpăra aspiratorul respectiv.

Spre exemplu, dacă tu nu ai animale de companie, nu are sens să-ți cumperi un aspirator care are și această funcție sau dacă tu nu ai nevoie de un aspirator care să îndeplinească și funcția unui mop și să spele podelele, ia-ți un model simplu de aspirator, care doar să curețe praful și resturile de mâncare sau alte reziduuri pe care dorești să le îndepărtezi.

  1. Alegi greșit tipul de aspirator

O altă greșeală comună pe care o fac oamenii atunci când își aleg aspiratorul este aceea că nu știu exact ce tip de aspirator le trebuie. De pildă, dacă tu te gândești să investești într-un aspirator de tip robot sau unul vertical, dar ai foarte multe cabluri sau alte tipuri de obstacole prin casă, acest tip de aspirator nu îți va fi de folos deoarece va trebui în permanență să ridici obstacolele din fața sa pentru ca acesta să se poată mișca mai departe.

Un alt exemplu este acela că, în cazul în care te gândești să îți iei un aspirator extrem de puternic, va trebui să iei în considerare și faptul că este posibil ca și mărimea și greutatea lui să fie unele pe măsură, iar dacă locuiești la casă, de pildă, și ești nevoit să cari aspiratorul pe scări, s-ar putea să îți fie destul de greu să faci acest lucru.

Iar, în fine, în cazul în care te gândești să îți iei un aspirator care nu are fir, acest lucru poate să fie perfect doar în cazul în care te asiguri că bateria și puterea acestuia sunt la un nivel optim, astfel încât să poți să faci curat în toată casa, fără stresul că ți se va descărca prea curând.

  1. Nu verifici puterea de aspirare

Iar nu în cele din urmă, un alt tip de greșeală pe care te sfătuim să o eviți este aceea de a nu verifica puterea de aspirare. Atenție, puterea motorului pe care o are specificat pe cutie aspiratorul tău nu este aceeași cu puterea de aspirare, ceea ce înseamnă că aspiratorul tău nu va fi foarte eficient, chiar dacă are un motor cu o putere mare, dar o putere de aspirare mică. Asigură-te, așadar, că alegi un aspirator cu putere de aspirare mare.

Acum, că știi la ce să fii atent, îți dorim spor în a-ți alege modelul!

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.