12.8 C
Bistrița
marți, mai 28, 2024

4 copii au rămas fără acoperiș deasupra capului, în urma incendiului de aseară, din Livezile

4 copii din Livezile, două fete și doi băieți, au rămas fără acoperiș deasupra capului, după ce casa le-a luat foc aseară. Aceștia erau singuri acasă, părinții fiind plecați la muncă peste hotare, în Elveția.

Un incendiu puternic a izbucnit aseară în localitatea Livezile, la o casă de locuit. Pompierii militari și cei de la SVSU Livezile au intervenit pentru a stinge focul, care risca să se extindă la proprietățile învecinate.

Focul a mistuit mansarda casei, construită din lemn, pe o suprafață de circa 100 mp. De asemenea, s-a degradat cea mai mare parte a parterului.

În casa respectivă locuiește o familie cu 4 copii, doi băieți și 2 fete. Au 11, 16, 18 și 19 ani. Erau singuri acasă, părinții fiind plecați la muncă în străinătate. Urmează să întocmim un raport de pagube, pe care să-l punem în discuție în Consiliul Local, să vedem cu ce îi putem ajuta.

De asemenea, am discutat și cu cei de la Parohia Livezile, să colectăm, din casă în casă, donații, cum s-a mai procedat și în alte situații. Banii adunați, în baza tabelului – ștampilat de Primăria Livezile sau Parohia Livezile, după caz – se predau familiei. Și o copie după tabel ajunge la ei.

Trebuie să fim solidari într-o comunitate. Să ajutăm, fiecare în măsura în care poate, familiile care trec prin astfel de necazuri. Mâine ni se poate întâmpla și nouă o nenorocire și contează enorm să primești ajutor atunci când ai nevoie„, a declarat pentru Bistriteanul.ro primarul comunei Livezile, Traian Simionca.

Mai multe detalii despre incendiu puteți citi mai jos:

FOTO – VIDEO: Incendiu puternic la o casă din Livezile

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?