21.6 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 15, 2024

7 bistrițeni răpuși de pneumonie și gripă, într-o săptămână

6 persoane au fost răpuse de pneumonie și una de gripă, în Bistrița-Năsăud, în doar o săptămână, potrivit unui raport al Direcției de Sănătate Publică.

Afecțiunile de sezon continuă să trimită bistrițenii la spital iarna aceasta. 115 persoane au fost internate în perioada 1-7 ianuarie din cauza afecțiunilor respiratorii.

În total, în intervalul menționat, au fost înregistrate 1.651 cazuri de infecții ale căilor respiratorii, 33 de persoane necesitând internarea în spital.

282 de bistrițeni au fost diagnosticați cu pneumonie, cele mai multe cazuri (83) fiind înregistrate la categoria de vârstă 15-49 ani. 6 persoane, dintre care 5 vârstnici, și-au pierdut viața, în perioada menționată, răpuse de pneumonie.

De asemenea, 50 de persoane au fost diagnosticate cu gripă, 6 fiind internate în spital. O persoană, din categoria de vârstă 15-49 ani, a decedat.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: