32.2 C
Bistrița
luni, iulie 15, 2024

75 de medici de familie din județ fac testări Covid. Mare parte din ei sunt din municipiu

Casa Națională a Asigurărilor de Sănătate a făcut publică lista cu medici care fac testări Covid. 75 de medici din județ fac testări rapide antigen. Cei mai mulți dintre ei au cabinetele chiar în municipiul Bistrița.  Bistrițenii nu vor avea de plătit pentru teste.

75 de medici din județ fac testări rapide antigen, potrivit listei comunicate de Casa Națională de Asigurări de Sănătate. Cei care apelează la medicii de familie vor fi testați gratuit. Zilnic, medicii sunt obligați să raporteze rezultatele în baza de date Corona Forms.

Dintre medicii care au fost de acord să testeze la cabinete, cei mai mulți sunt din municipiul Bistrița. Astfel, 24 din cei 75 au cabinetele în Bistrița, iar ceilalți în celelalte orașe și în mediul rural.

Se mai pot face teste antigen la medicii din Mărișelu, Prundu Bârgăului, Tiha Bârgăului, Măgura Ilvei, Tureac, Năsăud, Șanț, Rebrișoara, Nușeni, Lunca Ilvei, Chiuza, Negrilești, Șintereag, Beclean, Braniște, Livezile, Nimigea, Pietriș, Feldru, Nepos, Ciceu Giurgești, Uriu, Sîngeorz-Băi, Budacu de Sus, Ilva Mică, Șieuț, Mureșenii Bârgăului, Telciu, Romuli, Dumitra, Rodna, Anieș, Lechința, Zagra, Matei, Nimigea de Jos sau Poiana Ilvei.

Medicii de familie primesc câte 50 de lei pentru fiecare test efectuat. În preț intră atât testul, cât și manopera. Puteți consulta în documentul de mai jos lista medicilor de familie unde se pot face teste rapide:

Situație-cabinete-medici-de-familie-testare-rapidă-4

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...

DELICE PAN angajează șofer categoria B. Noi locuri de muncă, la Coroana Grand Hotel, Centrul Micul Prinț, Stewo Năsăud sau Coroana

Echipa Delice Pan are nevoie de un șofer pentru distribuție pâine, iar Tricorama caută operator utilaje personalizare. Centrul Micul Prinț angajează terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Crama Jelna, Restaurant Coroana, Aquabis sau STEWO  PLAST Năsăud: