18.5 C
Bistrița
joi, mai 26, 2022

75 de medici de familie din județ fac testări Covid. Mare parte din ei sunt din municipiu

Casa Națională a Asigurărilor de Sănătate a făcut publică lista cu medici care fac testări Covid. 75 de medici din județ fac testări rapide antigen. Cei mai mulți dintre ei au cabinetele chiar în municipiul Bistrița.  Bistrițenii nu vor avea de plătit pentru teste.

75 de medici din județ fac testări rapide antigen, potrivit listei comunicate de Casa Națională de Asigurări de Sănătate. Cei care apelează la medicii de familie vor fi testați gratuit. Zilnic, medicii sunt obligați să raporteze rezultatele în baza de date Corona Forms.

Dintre medicii care au fost de acord să testeze la cabinete, cei mai mulți sunt din municipiul Bistrița. Astfel, 24 din cei 75 au cabinetele în Bistrița, iar ceilalți în celelalte orașe și în mediul rural.

Se mai pot face teste antigen la medicii din Mărișelu, Prundu Bârgăului, Tiha Bârgăului, Măgura Ilvei, Tureac, Năsăud, Șanț, Rebrișoara, Nușeni, Lunca Ilvei, Chiuza, Negrilești, Șintereag, Beclean, Braniște, Livezile, Nimigea, Pietriș, Feldru, Nepos, Ciceu Giurgești, Uriu, Sîngeorz-Băi, Budacu de Sus, Ilva Mică, Șieuț, Mureșenii Bârgăului, Telciu, Romuli, Dumitra, Rodna, Anieș, Lechința, Zagra, Matei, Nimigea de Jos sau Poiana Ilvei.

Medicii de familie primesc câte 50 de lei pentru fiecare test efectuat. În preț intră atât testul, cât și manopera. Puteți consulta în documentul de mai jos lista medicilor de familie unde se pot face teste rapide:

Situație-cabinete-medici-de-familie-testare-rapidă-4

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

5 moduri prin care să-ți surprinzi partenerul

Simți că rutina îți acaparează relația? Surprinde-ți partenerul cu gesturi mici, dar însemnate, care să mențină...

Cauți ansambluri de joacă outdoor și jucării de sezon pentru cei mici?! La FILEXPO găsești de toate!

Dacă ești în căutarea unor jucării de sezon pentru copii, dacă vrei să faci un cadou...

Weekend mediteraneean, pe Pietonal: scoici, calamari, pui de baltă, caracatițe, gătite de bucătari pricepuți!

Finalul acesta de săptămână vi-l puteți petrece savurând bunătăți mediteraneene și orientale. Pe Pietonalul Liviu Rebreanu...