13.4 C
Bistrița
luni, aprilie 15, 2024

8 cai… frumoși fără acte, găsiți la socialele din Viișoara. Un tânăr a bătut sute de kilometri cu animalele după el

A bătut sute de kilometri cu 8 cai după el… și a rămas fără ei în nici jumătate de oră, tocmai la blocurile sociale din Viișoara. Este pățania unui tânăr din județul Neamț.

Noaptea trecută, polițiștii de la Biroul Rutier au dat peste un tânăr din județul Neamț, care transporta cu o autoutilitară 8 cai. Acesta a fost prins la blocurile sociale din Viișoara.

Bărbatul nu avea documente pentru niciunul dintre cai. Acesta a rămas și fără cai, care au fost preluați de Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor și s-a ales și cu o amendă de 1.500 de lei.

„Noaptea trecută, polițiștii Biroului Rutier au depistat în trafic o autoutilitară condusă de un bărbat de 27 de ani din județul Neamț, care transporta mai multe cabaline, fără documente legale”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro, Diana Pintea, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.

8 ani cu MAC GSM la Bistrița! Clienții săptămânii primesc o cafea la Copacul de Cafea

MAC GSM, unul dintre cele mai căutate magazine de accesorii pentru telefoane din Bistrița, împlinește astăzi...