11.6 C
Bistrița
miercuri, mai 18, 2022

8 cai… frumoși fără acte, găsiți la socialele din Viișoara. Un tânăr a bătut sute de kilometri cu animalele după el

A bătut sute de kilometri cu 8 cai după el… și a rămas fără ei în nici jumătate de oră, tocmai la blocurile sociale din Viișoara. Este pățania unui tânăr din județul Neamț.

Noaptea trecută, polițiștii de la Biroul Rutier au dat peste un tânăr din județul Neamț, care transporta cu o autoutilitară 8 cai. Acesta a fost prins la blocurile sociale din Viișoara.

Bărbatul nu avea documente pentru niciunul dintre cai. Acesta a rămas și fără cai, care au fost preluați de Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor și s-a ales și cu o amendă de 1.500 de lei.

„Noaptea trecută, polițiștii Biroului Rutier au depistat în trafic o autoutilitară condusă de un bărbat de 27 de ani din județul Neamț, care transporta mai multe cabaline, fără documente legale”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro, Diana Pintea, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: