20.3 C
Bistrița
duminică, aprilie 28, 2024

An Nou, laborator nou, ca tu să fii ca nou!

Lista cu prioritățile și dorințele pentru Anul Nou este gata, urmează doar să începi să le aplici. Însă, la punctul 1 trebuie să fie sănătatea. Specialiștii de la Laboratorul Holistic au deschis o nouă locație, pentru efectuarea analizelor medicale, în Bistrița, pe strada Calea Moldovei, nr. 12, (vis-a-vis de OMV), pentru ca ție să-ți fie la-ndemână să te preocupi de sănătatea ta.

Investigațiile pot fi efectuate în baza biletului de trimitere emis de către medicul de familie sau de către medicul de specialitate (bilet de trimitere simplu sau bilet de trimitere decontat CAS).

Garantăm pentru rezultatul analizelor și oferim promptitudine si seriozitate, aparatură performantă de ultimă generație. Viaţa este un cadou fără de preţ pe care trebuie să-l onorăm cu ce avem mai sublim de dăruit. La mulți ani cu sănătate!”, transmite Holistic.

Nu uita, pe lângă acest nou punct de recoltare din Bistrița, specialiștii Laboratorului Holistic te așteaptă și în Năsăud, Maieru, Sîngeorz-Băi, Feldru,Telciu și Nimigea.

Informații suplimentare la numărul de telefon 0263362408 sau pe http://www.holisticbn.ro/

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.