17.4 C
Bistrița
sâmbătă, aprilie 27, 2024

FOTO DEZOLANT: Cum arată Dealul Budacului după câteva zile de săniuș

Zilele trecute, sute de bistrițeni au profitat de zăpada depusă încă de weekendul trecut și au dat iama pe Dealul Budacului, la săniuș. Ce a rămas în urma lor ne lasă însă fără cuvinte…

Sute de bistrițeni au profitat de zăpadă și au mers la săniuș pe Dealul Budacului. Stratul generos de zapadă a atras bistrițenii, cu mic cu mare, încă de weekendul precedent, după cum a scris și Bistrițeanul.ro AICI.

Distracția din ultimele zile a lăsat, însă, un peisaj dezolant pe Dealul Budacului. Fotograful Marco Gered Zsolt a surprins mizeria lăsată de bistrițenii amatori de săniuș chiar la locul distracției.

Dacă unii au arătat cu degetul spre autoritățile locale care nu au amplasat în zonă niciun coș de gunoi, alții au arătat cu degetul chiar către cei care au fost la săniuș, susținând că puteau să meargă cu ambalajele și gunoaiele până la cel mai apropiat coș de gunoi.

Foto: Marco Gered Zsolt

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.