10.6 C
Bistrița
luni, mai 16, 2022

FOTO Cu Pârtia Cocoș închisă, bistrițenii au profitat de zăpadă pe Budac și în Schullerwald

Bistrițenii au ieșit astăzi la zăpadă, chiar dacă Pârtia Cocoș a fost închisă. Zeci de bistrițeni au profitat de covorul alb așternut noaptea trecută pe Dealul Budacului și chiar în Schullerwald.

Zeci de bistrițeni au luat cu asalt Dealul Budacului și pădurea-parc Schullerwald. Cu sania, sacul și chiar cu schiuri, toți au vrut să testeze și să se bucure de covorul alb, așternut noaptea trecută.

În tot acest timp, Pârtia Cocoș, unde se încearcă acoperirea pârtiei deja de ceva vreme, era pustie. Asta pentru că totul era închis. Deocamdată nu se știe când îi vor deschide porțile autoritățile locale, care o administrează.

Potrivit meteorologilor, covorul de zăpadă proaspăt depusă va fi îngroșat în această iarnă. Așa că nu este exclus ca și zilele următoare dealurile din jurul Bistriței să fie pline, având în vedere faptul că elevii sunt încă în vacanță.

Foto: Carmen Valentina

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Bărbații cu stil din Cluj, îmbrăcați de doi bistrițeni, care se impun pe piața clujeană cu brandul exlusivist TORRES Cerimonia

Simion și Ramona Creța, care deja s-au impus pe piața bistrițeană a vestimentației de ocazie aduc...

Frasinul a semnat astăzi cel mai mare contract pentru reabilitarea unui drum județean din Sălaj, de peste 100 milioane lei

Compania bistrițeană Frasinul a semnat astăzi un contract de peste 100 milioane lei (23 de milioane...

Scurtă istorie a sloturilor video

Dacă ar fi să clasificăm jocurile de noroc în funcție de popularitatea lor, cu siguranță sloturile...