18.8 C
Bistrița
marți, aprilie 30, 2024

O copiluță de la Centrul din Beclean nu s-a mai întors după vacanță! UNDE a fost găsită:

O fată de 13 ani, de la Centrul din Beclean, a fost învoită pe perioada vacanței să-și viziteze familia. Doar că aceasta nu s-a mai întors la Centru, iar responsabilii au anunțat poliția. UNDE a fost găsită minora:

Copiii aflați în Centrele de Permanență, care au familie, sunt învoiți pe perioada vacanțelor să-i viziteze pe cei dragi.

A fost și cazul unei fete de 13 ani din Centrul pentru Protecția Copilului Beclean. Aceasta a fost învoită pe perioada vacanței de iarnă să meargă la familia ei. Doar că, nu s-a mai întors la Centru.

Astfel, Poliția Orașului Beclean a fost sesizată cu privire la acest lucru în data de 16 ianuarie.

„În urma activităților de căutare, desfășurate în acest caz de către polițiștii din Beclean, Compartimentul Investigații Criminale, minora a fost depistată pe raza localității Mănășturel, în comuna Cuzdrioara din județul Cluj. Aceasta a fost găsită la domiciliul unui tânăr de 20 de ani, unde a fost plecată din 10 ianuarie 2020 și a fost încredințată reprezentanților centrului de protecție”, scrie Gherlainfo.ro

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: